Seniorboende Spanien

Vi utökar med seniorlägenheter i San Agustin och Playa del Ingles under 2020-2021. Detta är ett boende som passar dig som klarar dig själv bra men som gärna vill ha trygghet och service nära tillgängligt om det skulle behövas. Vi har tagit fram en flexibel boendeform som passar olika personers behov med extra fokus på boendetrygghet. Man köper in sig i boendet men har ändå flexibilitet att kunna lämna. Det är inte ett hyresboende.

Pensionärernas riksorganisation (PRO) definierar ett seniorboende som att det gemensamma är att boendena upplåts åt personer som betraktas som seniorer. En vanlig nedre åldersgräns är 55 år. Upplåtelseformen kan vara hyresrätt eller äganderätt. Ofta finns tillgång till gemensamhetslokaler.

Våra seniorlägenheter håller hög nordisk standard och är utrustade och anpassade för seniorer. När du går med i Seniorplus blir du även automatiskt medlem i vår förening och får ta del av förmånliga erbjudanden och kan deltaga i olika aktiviteter.

Som boende hos SePlus har du ett assistansnummer tillgänglig dygnet runt där du kan nå en medarbetare vid SePlus som hjälper dig på svenska om det rör underhåll, service eller om du behöver sjukvård.

Som boende hos SePlus har du en rad praktiska förmåner som sätter guldkant på livet för dig som är lite äldre. Vi erbjuder även olika finansieringsformer för att din dröm om pensionering i Spanien skall kunna bli möjlig.

Vi planerar nya seniorlägenheter även på andra platser i Spanien och är någon av följande orter intressanta för just dig ber vi dig ange det om du kontaktar oss. Det rör Teneriffa, Marbella, Malaga, Nerja, Torrevieja, Barcelona och Mallorca.

Välkommen med din intresseanmälan så får du mer information utan förbindelse.

Cerrar menú