Seniorboende Spanien

Trots pandemin fortsätter vi planera boenden för seniorer!

Pandemin har bromsat många verksamheter och resandet i världen har kraftigt bromsat in. Vaccineringen går framåt om än inte så fort som vi kanske skulle vilja men med tålamod och säkerhetstänk kommer vi nog ända dit vi vill  tror och hoppas vi.

Vi är inte overksamma utan jobbar på med våra fastigheter och intresseanmälningarna strömmar in för olika områden i Spanien.

Närmast har vi några mindre charmiga fastigheter med historia i Las Palmas på Gran Canaria som restaureras och är tänkta att endast hava svenska ägare. För de som är intresserade kommer möjlighet att göra material och tillval att finnas. Byggnaden ligger på bekvämt promenadavstånd till strandpromenaden. I och med att fastigheten endast kommer bestå av svenskar kommer allt fungera väldigt smidigt i bostadsrättsföreningen.

Lägenheterna säljs som ägarlägenheter. Du som är intresserad av detta sänd gärna en intresseanmälan och ange “las canteras” som referens.

Deja una respuesta

Cerrar menú