Seniorboende Spanien

Seniorboenden Spanien

Har du hittat till vår sida är du antagligen intresserad av seniorboenden i Spanien. Du har kommit rätt. Vi planerar boende i solen och värmen i anläggningar bara för svenskar. Tillsammans med dina grannar kan du njuta av livet och de aktiviteter som vi tillsammans utformar efter våra boendes intressen.

Exempelvis kan ni besöka lokala vinproducenter, olivgårdar, ta båtutflykter, deltaga i vandringar, spela boule, padel, tennis eller bowling eller bara ta det lugnt i anläggningen.

Vi tar emot intresseanmälningar för Gran Canaria och Costa del Sol. Vi vänder oss till dig/er som vill köpa en andel i en anläggning som du/ni kan nyttja varje år. Vi har mycket attraktiv prissättning och kan erbjuda seniorlån via samarbetspartner.

Deja una respuesta

Cerrar menú